Pizzadeg

like buttonwordpress-themes.org

Fryspizza med marijuana

I en artikel hos TIME skrivs det om företaget med det fyndiga namnet Stoned Oven Gourmet i Los Angeles tillverkar frysta pizzor med en unik ingrediens. Här är det inte bladguld eller tryfflar utan marijuana i pizzorna. Pizzorna är på 6 tum och säljs i Los Angeles för runt tio dollar stycket.

Enligt företaget ska man inte kunna känna någon smak av den unika ingrediensen och pizzorna innehåller 250 mg TCH och man rekommenderas att dels börja med en liten bit och vänta en halvtimme med vatten innan man fortsätter och sen gärna har annan pizza vid sidan om.

Externa länkar Time

Beställ en pizza automat. Framtiden är här!

För 210000 kr kan den bli din! En pizzaautomat som tillagar en färsk pizza på två minuter. Du kan välja mellan två sorter och får pizzan i en hämtkartong.
Du kan beställa en av kioskomatic via länken nedan.
Inlägget är inte sponsrat utan jag tyckte det var en sådan kul grej att jag var tvungen att skriva om det. Man har läst om pizzaautomater förr men inte sett någonstans där man faktiskt kan beställa en.

Externa länkar kioskomatic

Världens dyraste pizza

Det finns flera världsrekord när det gäller pizza och här kommer ett till, världen dyraste pizza.

Världens dyraste pizza kan du köpa hos Gordon Ramsey's Maze restaurant i London.

Den kostar dig runt 1200 kronor och då får du en pizza med flera exklusiva ingredienser, bland annat italiensk vit tryffel.

Externa länkar guinnessworldrecords
Pizza Hut parfym

Pizza Hut parfym

Det finns många sätt att utrycka sin kärlek för pizza och i slutet av 2012, några veckor innan världens påstådda undergång lanserade Pizza Hut sin egna parfym i en minst sagt begränsad utgåva. Det var på deras kanadensiska facebooksida de gav bort 110 flaskor till deras fans.
En recension av parfymen kan ses i klippet nedan.

Externa länkar Marketwired

Världens största pizza

Världsrekordet i världens största pizza blev satt den 8:e December 1990 i Norwood Hypermarket i Sydafrika. Pizzan som gjordes där var 37.4 meter i diameter och vägde 12.19 ton.

Externa länkar Guinness world records

Världsrekod i att äta pizza kortast tidDen 30:e Januari 2013 slog Peter Czerwinski det tidigare världsrekordet i att äta en pizza på kortast tid. Världsrekordet är nu på 41.31 sekunder.
Det tidigare rekordet var på tiden 1:09.36 av Takeru Kobayashi i Japan.

Reglerna är :

Pizzan måste väga minst 348 gram och vara 30 cm (12 tum) in diameter.
Pizzabotten måste väga mer än 150 gram innan den tillagas.
Pizzan måste ha korv och ost som minsta fyllning.
Pizzan måste ätas med kniv och gaffel och första biten får skäras upp i förväg.
Man måste sitta ner medan man äter.
Man får dricka vatten till.

Världsrekordet i att äta pizza på kortast tid finns att hitta på guinnessworldrecords.com

Externa länkar guinnessworldrecords.com youtube

Pizza på knäckebrödLeksands Knäckebröd vill att vi ska vara lite sådär lagom äventyrliga i köket och göra pizza med ett knäckebröd som botten.

Att göra en varm macka av knäckebröd, ost och annat trevligt är inte helt främmande så steget till att göra pizza är inte allt för stort. Jag vill minnas att brödet blir lite segt och inte särskilt smuligt som man spontant kan tro.

Externa länkar leksands youtube